Sn. Nevin Gökçek bugün, Yenimahalle Yahyalar Mahallesi’nde İhtiyaç Sahibi Bir Aileyi Ziyaret Etti

Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek bugün, Yenimahalle Yahyalar Mahallesi’nde 3 çocuğu ve 1 torunu ile yaşayan anneyi ziyaret etti. Camları kırık, farelerin olduğu sobalı evde yaşayan ailenin babası aileyi terk etmiş. Kadın eşinden 6 yıl önce boşanmış. torunu ve çocuklarının geçimini mendil satarak sağlıyor. Torunu da oğlu tarafından terk edilmiş.6 aylıkken terk edilen toruna 14 yıldır babaanne bakıyor. Sn.Gökçek çocuklar ile ilgilendi ve isteklerini sordu. Evin durumunu öğrenen Sn.Gökçek aileyi yeni bir eve taşıyacak. Ev eşyaları da Vakfımızca yenilenecek. Aileye ayrıca gıda yardımında da bulunuldu.