DUYURULAR VE HABERLER

2019 Yılı Kurban Dağıtımı Yapıldı

Bu yıl da Hüznü Sevince dönüştürmek, Dar zamanlarında yanlarında olmak için Başladığımız Vekaletle Kurban kesme görevini başarıyla tamamladık.

Onursal Başkanımız Sn. Nevin Gökçek ALTINDAĞ’da Demokrasi Şehitleri Meslek ve Dil Okulu’nun açılışına katıldı.

Onursal Başkanımız Nevin Gökçek Altındağ’da Demokrasi Şehitleri Meslek ve Dil Okulu’nun açılışına katıldı.

Sn. Nevin Gökçek Siteler’de oturan, Telafer’de eşini kaybeden baba ve çocuklarını ziyaret etti

Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek Mamak’ta 9 Çocuklu Türkmen Aileyi Ziyaret Etti

Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek Mamak’ta 9 çocuklu Türkmen aileyi ziyaret etti. Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek, Ziyarette ailenin sıkıntılarını dinledi ve aileye yardım sözü verdi.

Sn. Nevin Gökçek bugün, Yenimahalle Yahyalar Mahallesi’nde İhtiyaç Sahibi Bir Aileyi Ziyaret Etti

Genç Ender’in Büyük Vefa Örneği

Bugün Onursal Başkanımız Nevin Gökçek ve Vakıf Müdüremiz Nevin Uğurlu, 28 yaşında olan ve 16 yıldır MS hastası annesi(59) ile alzheimer hastası anneannesine (80) büyük bir özveriyle bakan genci ziyaret ettiler.